8 ‘gezonde’ voedingsproducten die afvallen juist in de weg staan

Ben je aan het afvallen of gewoon bezig met een gezonde levensstijl? Faça o jezelf makkelijker e elimineer de stiekeme boosdoeners. Deze ‘gezonde’ dingen, mesma porta Vida magra treinador Bas van Beest, kunnen je lelijk misleiden, want ze zijn eigenlijk helemaal niet zo gezond of slank.

‘Gezonde voedingsproducten’ die niet gezond zijn

Natuurlijk maakt het niet uit als je eens een voorverpakte salada koopt of ‘s ochtends wat cruesli in plaats van muesli neemt. Maar hou jezelf in ieder geval niet voor de gek met de onderstaande voedingsproducten.

1.Producten conheceu ‘minder vet’

Het lijkt logisch: minder vet é minder aankomen. Maar dat está em sommige gevallen niet zo. Produto ‘minder vet’ op de verpakking hebben staan, vervangen dit vet vaak door suiker, wat een nog ergere boosdoener kan zijn. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat mensen zo’n 30 procent meer eten wanneer ze iets eten dat vetarm is. Meus conselhos: laat deze producten staan ​​en eet goede vetten met mate.

2. Saladas Voorverpakte

Mesmo snel een salade bij de supermercado halen om toch nog gezond te eten als je geen tijd de zin hebt om te koken. Het lijkt een prima keuze, maar ik zou toch echt aanraden een kort rondje door de supermarkt te maken voor je eigen ingredienten. Ten eerste zijn er meerdere conserveringsmiddelen toegevoegd om de salades langer houdbaar en mooi van kleur te houden, die weinig goeds voor je lichaam zijn. Maar er worden vaak ook suikers toegevoegd voor een betere smaak en de curativos zijn zeer calorie- en vetrijk. Dit zorgt ervoor dat een voorverpakte salade soms nog meer calorieën bevat dan een diepvriespizza. Niet gunstig als je wil afvallen. Ga dus eerder voor de gezonde en tevens lekkerdere optie: een verse salade.

água potável tapa bovenarmen verstevigen bas van beest slim living afvallen gezonde voeding personal trainer
Bas de Beest de Slim Living

3. Cruesli

Een bakje iogurte com cruesli com kwark de iogurte zien veel mensen também een ​​gezond ontbijt, maar ook hiermee krijg je onnodig veel te veel suikers binnen. Een grote hoeveelheid suikermassa é gebruikt om de granen aan elkaar te plakken tot de crueslibrokken waar we zo van houden. Ook het eventueel toegevoegde gedrogde fruit brengt niet veel meer dan suiker met zich mee. Vooral bij het ontbijt is zoveel suiker een slecht idee, want dit kan voor een vervelende dip zorgen wanneer je bloedsuikerspiegel weer op niveau komt. Het kan er ook nog voor zorgen de je met trek naar suiker rond blijft loopen waardoor je een eetbui kunt krijgen. Zeker geen goede optie als je aan het afvallen bent, dus.

READ  Zonlicht zorgt bij mannen voor aanmaak eetlustopwekkend hormoon

4. Lanches com enkel koolhydraten

Het eten van een droge rijstwafel of cracker is niet bepaald een verwenmomentje, maar gezond is het eigenlijk ook niet altijd. Vezels ontbreken bij veel van deze producten, waardoor je je niet snel verzadigd zult voelen. Bovendien wordt bij het eten van enkel koolhydraten de stof in het bloed direct omgezet in suiker. Dit wordt zo snel mogelijk geabsorbeerd, wat leidt tot een lage bloedsuikerspiegel en dus hetzelfde hongergevoel dat je had tot eten van die losse cracker. Je kunt hier makkelijk een gezondere snack van maked door het sneetje brood of cracker te beleggen met goede vetten en protein. Een beetje pindakaas, vette vis de abacate kan veel goed doen.

5. Kant en klare soep

Kant en klare soep é een echte afrader, al lijkt de verpakking er soms nog zo gezond uit te zien. Dit geldt voor veel voorverpakte voeding, maar ook soepen uit zak of blik bevatten vaak onnodige hoeveelheden zout, die ervoor zorgen dat je meer vocht vasthoudt, je har bloeddruk omhoothooggatop en at omhootgaatop de en at Gezond kun je het dus niet noemen, een no-go voor mensen die willen afvallen well.

6. Vruchtensap (verso jus)

Ook vruchtensap é een misleidend goedje, quero que ele smaakt verfrissend en lijkt nog zo gezond. Om het nog niet eens te hebben over sap uit pak (veel toegevoegd suiker, weinig voedingsstoffen), heb je voor een glas vers sinaasappelsap bijvoorbeeld al zo’n 6 sinaasappels nodig. De calorieën van al deze sinaasappels klok je zo naar achteren zonder het door te hebben, terwijl de vezels bij het persen achterblijven. En deze vezels zorgen nou juist voor dat verzadigde gevoel. En vergeet niet, fruituiker é ook gewoon suiker, dat helaas niet achterblijft bij het persen. Omdat de suikers vloeibaar zijn, worden ze ook veel sneller opgenomen dan wanneer je een losse vrucht eet en kunnen ze direct als vet worden opgeslagen. Mais over hoe verso jus afvallen em de weg kan staan.

Bas van beest slim living afvallen gezonde voeding personal trainer
Dit ziet er gezonder uit dan het is (Afbeelding: Unsplash)

7. Groentechips

Je favorito aardappelchips vervangen door groentechips lijkt een goede stap, maar hebben total geen nut. Voedingsstoffen die in de groentes zitten gaan grotendeels verloren, terwijl er net zoveel zout en vet wordt toegevoegd als bij aardappelchips. Dat betekent dus ook para groentechips om en nabij 500 calorias por 100 gramas. Daarnaast bevatten groentes die vaak in de chips voorkomen, biet, wortel, zoete aardappel en pastinaak natuurlijke suikers die door het verliezen van vocht tijdens het frituren veel meer in de groentechips pers 100zejngram nojdan. En echte afrader.

READ  Estudo: coronabesmetting kan kans op longmbolie fors verhogen | Buytenland

8. Chocolate puro

Chocolate puro é um lanche erg popular ‘gezonde’ en vervanger voor de vettere melken witte chocolade. De antioxidanten die erin zitten hebben een goed effect op hart- en bloedvaten. De het echt goed voor je is, ligt aan welke pure chocoladereep je koopt en natuurlijk in welke hoeveelheid je het eet. Om chocolade te maken moet er namelijk nog altijd vet en suiker aan cacao toegevoegd worden, ook bij pure chocolade. Om de bittere smaak em balans te houden wordter suiker toegevoegd en voor een zachtere chocola zit er vaak ook in pure chocola melk. Laat je dus niet in de maling nemen. Vamos erop bij het kopen van een reep dat het tweede ingrediente van de chocolade geen suiker moet zijn. Daarbij betekent een maior porcentagem de cacau, minder ruimte voor suikers een maior concentração antioxidanten. Ik raad 80 procent aan als richtlijn.

Afvallen conheceu gezonde voeding? Voedingschema op maat

Een op maat gemaakt voedingsschema volgen met dingen die wel gezond para je zijn? Personal trainers zoals Bas van Beest kunnen je hierbij helpen. Vida magra está hospedado no W Hotel op de Spuistraat em Amsterdã.

Foutje gezien? Correio ligado. Wij zijn je dankbaar.

Reagente do artigo:

8 gezond voedingsproducten die stiekem toch niet zo gezond zijn

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info