5 sinalize dat je baby hartstikke blij é conhecido jou als ouder

Gebroken nachten, ontelbaar veel poepluiers en de nodige huiltjes: het leven van een nieuwbakken ouder gaat niet altijd over rozen. Ondanks dat je baby nog niet kan praten, laat ‘ie op de volgende manieren weten dat je het hartstikke goed doet.

Zo laat je baby weten dat je een goede ouder bent

Als het je niet lukt om je baby te kalmeren de als je na de zoveelste slapeloze nacht met tranen in je ogen zit en je afvraagt ​​​​de je het allemaal wel goed doet, kun je altijd dit artikel openen nog. Jouw kleine laat op de volgende manieren namelijk weten dat je een topper bent.

1. Schattige geluidjes

Als de kleine tevreden é, maakt ‘ie van die zoete, kirrende geluidjes waar iedere ouder van smelt. Het is niet alleen het moment waarop je je telefoon wil pakken om het tafereel vasta te leggen, maar ook om erbij stil te staan ​​dat je baby nog steeds gezond, gelukkig en gevoed is. En als je er dan ook nog een glimlach bij krijgt… Onbeschrijfelijk.

Olhar: Lisanne: ‘Onze liefdesbaby redde onze relatie’

2. Slappen in je armen

Je kunt wel stellen dat als jouw zoon de dochter em je armen em slaap valt, dat ‘ie veel vertrouwen em je heeft en zich veilig bij jou voelt. Als het tijdens een flesje of de voeding gebeurt, weet je dat het een trabalho bem feito é.

3. Palavras de Vastgehouden

Als die kleine, mollige armpjes en handen zich naar je uitstrekken, kun je wel stellen dat je het goed doet als ouder. Een mooier elogio é er bijna niet: baby’s vertrouwen niet zomaar andere mensen, maar in zijn korte bestaan ​​​​herkent hij jou als belangrijk persoon.

READ  Kan het kwaad om met je benen over elkaar te zitten?

4. Velo poepen

Een gezonde baby heeft gezonde poep. Também je je misschien verzucht bij de zoveelste poepluier kun je ook bedenken dat je er maar mooi voor zorgt dat jouw kleintje goed en voldoende eet en dat dit gelijkstaat aan een tevreden bebe.

Olhar: Kirsten: ‘Ik doe niets entrou de ogen van mijn schoonmoeder’

5. Alleen bij jou willen zijn

Ele é stiekem heerlijk als je baby alleen bij jou wil zijn. Door deze tempo de qualidade kun je goed bonden. Ele é bovendien geen teken dat je kind verwend is também ‘ie niet neergelegd wil worden. Baby’s vertrouwen nu eenmaal niet iedereen die hen vasthoudt, maar jóu wel. Dan doe je het als ouder toch behoorlijk goed.

Meer Vrendin? Volg ons op Facebook pt Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Breve Vriendin.

Bron: Fama
Foto: Getty Images

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

DETRASDELANOTICIA.COM.DO PARTICIPE DO PROGRAMA ASSOCIADO DA AMAZON SERVICES LLC, UM PROGRAMA DE PUBLICIDADE DE AFILIADOS PROJETADO PARA FORNECER AOS SITES UM MEIO DE GANHAR CUSTOS DE PUBLICIDADE DENTRO E EM CONEXÃO COM AMAZON.IT. AMAZON, O LOGOTIPO AMAZON, AMAZONSUPPLY E O LOGOTIPO AMAZONSUPPLY SÃO MARCAS REGISTRADAS DA AMAZON.IT, INC. OU SUAS AFILIADAS. COMO ASSOCIADO DA AMAZON, GANHAMOS COMISSÕES DE AFILIADOS EM COMPRAS ELEGÍVEIS. OBRIGADO AMAZON POR NOS AJUDAR A PAGAR AS TAXAS DO NOSSO SITE! TODAS AS IMAGENS DE PRODUTOS SÃO DE PROPRIEDADE DA AMAZON.IT E DE SEUS VENDEDORES.
guiadigital.info